DRACO FIGHT TRAINING

Vi erbjuder följande
MMA, GRAPPLING, STRIKING, SELF DEFENSE och FIGHTFIT som är kampsportsinspirerad-fys, där det ena passet baseras på GRAPPLING med enkla brottningsövningar och det andra på STRIKING där man slår och sparkar på mittsar, pads och säckar. Läs mer om varje enskild disciplin i menyn ”FIGHT TRAINING”

Ni behöver inte anmäla Er eller boka, det är bara att dyka upp en stund innan för att hinna byta om, kolla lokalerna samt ställa eventuella frågor.

Draco håller till i Fyshustes storar lokaler som liggar efter gavleån mittemot gävle strand på adressen Södra Skeppsbron 28, 802 84 Gävle.


Hur ser träningen ut?
Det bästa är att komma och titta och ställa frågor för att få en realistisk och rättvis bild över hur vi tränar. Vi tar emot alla kategorier av människor. De flesta är glada motionärer som tränar för hälsa och för att ha roligt. Vi erbjuder även hårdare mer individuell träning i vårat tävlingsteam för de som är intresserade. Man anpassar träningen och nivån efter vem man är och vem man tränar tillsammans med.

Gå in på respektiva disciplin ni vill veta mer specifikt.


Vad behöver man från start?
Det går utmärkt att börja träna i vanliga shorts och T-shirt. Så snart Ni kommit igång är det bra att skaffa sej kläder och utrustning som är väl anpassade för träningen. Våra kläder och skydd finns i samtliga storlekar som ni kan få hjälp att prova ut. Tandskydd finns att köpa direkt på gymmet, vilket är en enkel och billig försäkring.

Glöm inte vattenflaskan!


Kläder & Utrustning
Vi säljer allt ni behöver för er träning till superbra medlemspriser.

Klicka på ”WEAR AND GEAR” för mer utförlig information eller besök våran webshop under knappen ”SHOP” om ni vill handla online.


Schema
Klicka på ”SCHEMA” för mer info.


Priser
Klicka på ”PRISER” för mer info.


Fyshuset
Fyshuset här i Gävle erbjuder fantastiska möjligheter för all form av fysträning. Klicka på ”FYSHUSET” för mer info.

 

Kontakt
Mikael Forsgren
E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Mobil: 0700 47 28 98