BJJ / GRACIE JIU JITSU

Vi tränar "GI GRAPPLING" en härlig blandning av Brasiliansk Jiu Jitsu, Rysk Sambo och Japansk Judo.

Vissa pass fokuserar vi mer på just BJJ. För Er som vill träna mer BJJ än vad schemat visar så får Ni alltid köra med Gi på alla Grappling-Pass.

BJJ står för Brazilian Jiu-Jiutsu i vilket man vanligtvis fokuserar mer på markkamp ”Newasa” än på kast och nedtagningar. Det som skiljer BJJ från Sambo & Judo är att man jobbar en hel del från ryggläge med hjälp av armar och ben som man kan se visse djur göra tex katter och apor.

Vi harhögkvalitativ träning med Svart-Bältare i både BJJ och Judo samt Master of Sports Degree i Sambo.

Japansk Judo är en disciplin där det går ut på att kasta motståndaren platt på rygg i så kallad ”Ippon” eller göra fasthållning i liknelse vid grekisk romersk brottning fast med dräkt. Sambo är en rysk stil som är en blandning av inhemska brottningsstilar och judo. Därav är Sport Sambo väldigt likt Judo fast med fler tillåtna tekniker så som alla varianter av benlås samt att man får greppa benen vid kast och nedtagningar vilket i dag är otillåtet i tävlings-judo. Judo finns med i de olympiska spelen och BJJ har blivit väldigt populärt världen över. Sambon erbjuder tre olika grenar som är Sport Sambo, Militärt Självförsvar och Combat Sambo, vilket kan liknas med MMA.

Genom att vi mixar dessa tre Gi Grappling varianter så blir träningen  heltäckande, effektivt och rolig.

 

Mer info kommer.....

BJJ / GJJ Gradering

Ni har goda möjligheter att gradera Er när ni tränar hos oss.

Vi har Tränare med Svart Bälte i både BJJ och Judo.

Mer info kommer...

BJJ / GJJ Träning

Alla våra Schemalagda Grappling-Pass har inslag och koncept från BJJ / GJJ / Jiu Jitsu.
Vi har Grappling-Träning sex dagar i veckan.

Läs under NoGi Träning så länge!


Mer info kommer..